Wat kan je verwachten:

Eerst zal er een intake plaats vinden. Dat is een kort gesprekje waarin jij mij probeert uit te leggen waarom je er bent. Ik praat eerst even met je ouder(s)/verzorger(s) en daarna met jou. Als ik er zeker van ben dat ik jou kan helpen en wij elkaar leuk vinden (want een goed gevoel is heel belangrijk!), dan maken wij een afspraak voor met z’n tweetjes. Niet meteen daarna, maar voor een weekje later. Zo heb ik de tijd om uit te vogelen hoe ik jou het beste kan helpen. Op die manier krijg je de hulp die bij jou past. Een aanpak op maat; omdat er maar eentje is zoals jij!

Na een aantal sessies zal ik dan weer een gesprek met jouw ouder(s)/verzorger(s) hebben, als terugkoppeling. Alles wat mij in vertrouwen wordt verteld, zal tussen ons blijven*.

Neem contact op
*Mocht ik denken dat er iets zorgwekkends aan de hand is of iets wat mijn expertise te boven gaat, zal ik dit altijd melden aan de ouder(s)/verzorger(s) of een doorverwijzing geven.